BARNAS UTiHAVET

Her kan du lese mer om hva vi kan tilby de yngste under UTiHAVET-festivalen. Vi ønsker en festival som passer for alle, også barna, derfor har vi et bredt spekter med aktiviteter for de små. 

BARNAS DAG

UTiHAVET er en familiefestival, og med flere arrangementer for de voksne er vi også opptatt av at barna skal ha det gøy. Derfor har vi Barnas dag.

Med et stort utvalg av diverse aktiviteter som Funballz, Pirat-hinderbane, Slukk Lyset, Hoppla Travløp, Kanonkula, Boksering med megahansker, Fotballrodeo, Ballongsplash, Freddy Frosk, barnebinge, spill m.m finnes det noe for et hvert barn i alle aldere.

Barnas dag arrangeres torsdag 4. juli på Varden stadion fra kl 11:30

 

Vi er opptatt av barnas sikkerhet, derfor har vi opplærte vakter ved hvert apparat .

ballongsplash.jpg
fotball rodeo gutt.jpg
pirat hinderbane front side.JPG
kanonkula action.JPG
hoppla vinner.JPG
boksering live.jpg

Ellevilt show med Roger Skar!

Magiske mirakler, tullete eksperimenter, latterkick og fanfarer

 

 

 

 

 

 

 

Tempofullt minishow fra scenen kl. 13.30

Aktiviteter levert av Eventmarked.no

Barneshow 2.jpg
publikumshow.jpg

BARNAS 

FISKEKONKURRANSE

I mange år har Mausund vært et populært sted for turister og fiskere. Utihavet er en festival for familien, og en av våre byggesteiner er havfiske.

 

Hvert år arrangeres det havfiskefestival i regi av Trondheim og Oslo havfiskeklubb, hvor opp til 100 fiskere samles gjennom denne fantastiske uka i håp om å få den største fisken, og Mausund skuffer aldri. Hver dag samles det hundrevis av gjester på Kjeila Kafè for å se på havfiskernes store fangster.

 

Utihavet har tatt saken i egne hender, og arrangerer derfor en minifiske-festival for de aller minste! Barnas fiskekonkurranse har blitt et populært arrangement hvor barna får en tidsramme de må holde seg innafor, og deretter premieres blant annet de med mest, størst, minst og 'nesten fått'- fisk.

Ta med barna, møt opp, og kanskje er det barnet ditt som får gleden av å hale på land storfisken! Alle deltakerene premieres!

Barnas fiskekonkurranse arrangeres fredag 5. juli

Påmelding kl 11:30, fiskestart kl 12:00. 

Det fiskes fra land.

HUSK REDNINGSVEST OG FISKESTANG.

AKVARIET

Ved Kjeila Kafè har vi hvert år vårt eget spesielle saltvanns-akvarium med rikelige mengder fisk, krabber, kreps og flyndrer. Her kan barna se på fiskene svømme blant sjøstjerner, kråkeboller, tang og tare slik de ellers ville gjort i sjøen. Dette kan være både lærerikt og ikke minst morsomt å få med seg!

Akvariet er åpent hver dag under hele festivalen.

BLÅSEBINGEN

Har du lyst til å se rundt hos utstillerne, mens barna heller vil gjøre noe annet? Like ved utstiller-standene har vi barnas egne blåsebinge! Dette er en inngjerdet binge full av blåser og en stor tjukkas (tykk madrass) barna kan hoppe og leke i. Dette er veldig underholdende for barn i alle aldre (de aller minste bør ha med seg en voksen, storebror eller storesøster i bingen).

Blåsebingen er åpen hver dag under hele festivalen.

FOTO: Hege R. Iversen

MUSEET

Ta med barna til museet!

 

På kaia i Mausund er det åpnet museum som viser hvordan folk langs kysten levde i gamle dager. Vi viser fram båter, fiskeredskaper, bilder og gjenstander som en gang var helt vanlige – men som mange i dag aldri har sett.

Besøk museet på vei til eller fra Barnas dag – og opplev en verden du kanskje ikke vet noe om!